C# Object Kullanımı Sırları

Kusursuz mebdelatma normalde fazladan kod olmadan gerçekleşir. BankAccount dershaneı adidaki imzaya ehil bir eş oluşturucu bildirir:

Kalıtım: Object derslikı, C# dilindeki bütün vesair sınıfların atasıdır. Zımnında, bir dershane oluştururken özel bir çizgi klas belirtmezseniz, varsayılan olarak Object derslikından türetilir.

Internal: Kontrolör, tek aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, kontrolün erişimi münhasırdır ve ancak aynı derlemedeki özge sınıflar tarafından erişilebilir.

Metotlar için elan kapsamlı tasarruf detayları “Metot Nedir? C#’te Metotlar ve Çeşitleri” serlıklı makaslamakda mevcuttur.

GenerateMember: Button kucakin tasar çizim zamanında bir üye oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

Temsilcilerin öteki bir yararlanma sebebi ise iş sonuçlarının yiyecek altına (log) hileınmasıdır.

GenerateMember: Aranjör tarafından otomatik olarak ad oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

WinTr’ye yeni eklenen ve tüm tag bileğerlerini okuyup yazmamızı sağlayan RWTagValue fonksiyonu C# yararlanmaı C# Object Kullanımı ise tam bir çile haline geldi. Bence C# kullanıcıları bu fonksiyon yerine Tag’lara dolaysız muvasala yapsalar daha elleme olur.

’te default property denir. Property’ler field alanlarını muta çit ve okuma nöbetlemlerine suples kazandıran birer metotlardır.

Text                           : Burası formun üstteki yazkaloriı değustalıktirmemizi sağlar.

ile almış olduğunız data string tipte elde edilmektedir ve 2. satırda objeye atarken ilgi ederseniz eğer o string veriyi doğruca olarak boxing yapmaktasın.

                     True;Alfabelan yazı texbox'un cidarına vardığında bi alt satıra geçer.

İsteğe sargılı minimumBalance bir parametre ciğerermiş ikinci bir oluşturucu ekleyerek başlangıçlayalım. Bu yeni oluşturucu, var olan oluşturucu aracılığıyla yapılan bütün eylemleri gerçekleştirir.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, bütün sınıfların aynı metotlara iye olmasını esenlıyoruz. öteki bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *